lid

actrice, (creatief) producent

Karen Spanjer

Karen is producerend actrice. Als zelfstandig producent runt ze DutchCheez Productions. Haar debuutfilm ‘Patch’ (2016), een korte zwarte komedie, werd geselecteerd voor het prestigieuze LA Shorts Fest, waar de film in première ging. ‘Patch’ heeft vervolgens diverse prijzen gewonnen op het Best Shorts Festival in San Diego, het LA Global Shorts Festival, het World Fest in Houston en het Madrid International Film Fest. In deze film speelt Karen een hoofdrol waarvoor ze in 2017 een prijs voor beste actrice won op het Internationale Filmfestival van Madrid.
Momenteel schrijft Karen een drama serie, ontwikkelt DutchCheez een comedyserie, een short film en een kinderserie voor YouTube met Sytske van der Ster.

Karen put in zowel haar werk als producer als actrice onder andere uit haar ruime ervaring in de corporate wereld (als headhunter, manager, coach). Ze heeft naast een camera-acteeropleiding veel acteer coaching en lessen gevolgd in binnen en buitenland; Los Angeles, The Actors Centre in Londen, Michael Checkov Studio Londen, van comedy tot Strassberg. Haar acteerstijl is vindingrijk en natuurlijk, wat ze ontleent aan een sterk empathisch vermogen en gevoel voor menselijke verhoudingen.

Karen is te zien geweest in verschillende commercials, tv-programma's en korte films. Ze is moeder van drie kinderen, getrouwd en spreekt vloeiend Frans en Engels. Ze woont in Haarlem en heeft goede connecties in de filmindustrie.

karenspanjer.comstuur bericht

vakgebiedInformatie

prijzen
vraag mij voor
bijzonderheden

PortfolioVERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF