Nynke BonnemaBericht geplaatst door:
Nynke Bonnema
login om te reageren op dit bericht
Op:
25-05-2020 / 92 x bekekenOproep onderzoek deelname

Bijna elk meisje krijgt op een gegeven moment te maken met de keuze: neem ik de pil of niet? Sommigen omdat ze niet zwanger willen worden, anderen tegen krampen of acné. En als het niet de pil is dan de hormoonspiraal, patch of ring. Het lijkt soms een vanzelfsprekendheid. Maar wat vinden vrouwen en meisjes zelf eigenlijk van deze hormonen in hun lijf?

Ik ben onderzoek aan het doen voor een documentaire over de ervaringen die vrouwen hebben met anticonceptie. Ik ben zelf een vrouw van 29 en heb de pil geslikt sinds ik 15 was - bijna 15 jaar! Ik ben nu heel benieuwd naar de ervaringen van andere meiden en vrouwen. En daarmee bedoel ik alle ervaringen: of je nu twijfelt of je zult beginnen, een positieve ervaring hebt of een negatieve, ik vind het interessant om met je in gesprek te gaan.

Op dit moment ben ik onderzoek aan het doen, de gesprekken zijn dus nog geen onderdeel van de film maar in eerste instantie tussen ons. Je kunt me altijd een berichtje sturen, ook als je eerst meer info wilt! Je kunt me bereiken op hoi@pienvangrinsven.com of op Whatsapp via +32484202724. Ik hoop van je te horen :)
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF