Movies that MatterBericht geplaatst door:
Movies that Matter
login om te reageren op dit bericht
Op:
11-05-2020 / 23 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
06-06-2020


Vacature stagiair/vrijwilliger Events & Advies

Movies that Matter wil ogen openen voor mensenrechten. Het zet film in voor het aanwakkeren van de dialoog over mensenrechten, de beïnvloeding van de publieke opinie en de activering tot inzet voor mensenrechten. Movies that Matter organiseert jaarlijks in Den Haag een internationaal film- en debatfestival, een maandelijks filmprogramma in zeventien Nederlandse filmtheaters, een uitgebreid educatieprogramma en het helpt films vertoond te krijgen landen waar persvrijheid in het geding is.

Lokatie
Amsterdam en Den Haag

Omschrijving
De afdeling Events & Advies realiseert filmvertoningen met verdiepingsprogramma's door heel Nederland, zoals het maandelijkse On Tour programma. Daarnaast organiseren we filmvertoningen in samenwerking met of in opdracht van culturele en maatschappelijke organisaties. Tijdens het festival is Events & Advies verantwoordelijk voor de filmvertoningen met verschillende partners. Tevens geeft Movies that Matter advies over mensenrechtenfilms en de organisatie van filmvertoningen.

Periode
De stageperiode duurt van 1 september 2020 tot 31 maart 2021. Je werkt 24 uur per week, werkdagen in overleg.

Functie eisen / profiel
De stagiair ondersteunt de projectcoördinator Events & Advies bij de organisatie en realisatie van filmvertoningen met verdiepingsprogramma's in heel Nederland. De taken bestaan uit:

Assistentie bij de organisatie (programmering, productie, communicatie en evaluatie) van het On Tour- programma in Nederland
Assistentie bij de organisatie (programmering, productie, communicatie en evaluatie) van diverse events (filmvertoningen en verdiepingsprogramma’s) samen met en/of in opdracht van andere organisaties.
Assistentie bij de organisatie (programmering, productie, communicatie en evaluatie) van partnerships tijdens het Movies that Matter Festival 2021
Assistentie bij de ontwikkeling van achtergrondmateriaal bij de films.
Overige administratieve en organisatorische werkzaamheden ten behoeve van de activiteiten van Movies that Matter

Wat bieden wij?
We bieden een leuke dynamische werkomgeving, de kans werkervaring op te doen in een maatschappelijke en culturele organisatie, goede begeleiding en een beperkte stagevergoeding.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF