VERS Film & TVBericht geplaatst door:
VERS Film & TV
login om te reageren op dit bericht
Op:
26-03-2020 / 41 x bekeken
Categorie:
Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling)
Verloopt op:
26-05-2020


VERS zoekt Grafisch Vormgever

Bij VERS, de grootste netwerkvereniging voor nieuwe beeldmakers, organiseren we evenementen. Bijvoorbeeld onze maandelijkse thema-avonden, maar ook tal van lezingen en workshops samen met bekende festivals en organisaties. Daarnaast organiseren wij zelf ook twee jaarlijkse festivals. In de zomer Film in het Park en in de winter de VERS Film Awards, waar we prijzen uitreiken aan opkomende talenten. Bovenop onze evenementen hebben wij een eigen redactie, die verslag doet over de Nederlandse televisie- en filmindustrie in print, online en video.

De zichtbaarheid en identiteit van onze vereniging en haar activiteiten zijn erg belangrijk. Om dit naar het volgende niveau te tillen, zijn we op zoek naar een grafisch vormgever.

Lokatie
Amsterdam e.o

Omschrijving
Als we heel eerlijk zijn maakt het ons niet uit of je een beginner bent of al een flink portfolio hebt. Factoren als ambitie, inzet en enthousiasme tellen voor ons zwaarder mee.

Opgesomd ziet de ideale kandidaat er als volgt uit;

- Affiniteit met film/televisie/creatieve industrie
- Ervaring met Photoshop/InDesign
- Flexibel qua tijd en in staat om zelfstandig te werken
- Creatief en boordevol ideeën

Periode
-

Functie eisen / profiel
-

Wat bieden wij?
Hoe werkt VERS?
VERS werkt met een hechte groep vrijwilligers. Het is dus geen betaalde functie, maar dat wil niet zeggen dat je er niets aan overhoudt. VERS is een netwerkvereniging en heeft goede contacten door de hele Nederlandse film en tv-industrie; je leert veel mensen kennen. Dit is niet alleen leuk op persoonlijk vlak, maar ook erg handig voor jouw eigen netwerk en.

Je doet bij ons veel ervaring op en je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen. Sterker nog, je zult medebepalend zijn voor hoe VERS zich als geheel presenteert aan de buitenwereld. Je werkt nauw samen met onze Hoofd Marketing & Communicatie, maar ondersteunt ook ons bestuur, onze organisatoren en onze redactie. Samen werk je creatieve ideeën uit en ontwerp je een breed scala aan grafische uitingen (zowel voor online als offline gebruik) zoals banners, posters, flyers, brochures, etc.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF