Angelo RaaijmakersBericht geplaatst door:
Angelo Raaijmakers
login om te reageren op dit bericht
Op:
13-03-2020 / 196 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , Man , Vrouw
Verloopt op:
13-03-2021


Bijrollen & figuranten gezocht voor korte film

‘‘Wanneer ik ontplof’’ gaat over millennial Chris, die op zijn dertigste verjaardag met een bijzonder probleem kampt: er groeit namelijk een bom in zijn buik. Naarmate de tijd letterlijk steeds meer begint te tikken trekt Chris zijn bestaan in twijfel: is hij wel echt gelukkig? En heeft hij wel alles uit het leven gehaald? Het is aan bom ontmantelaar Frans om Chris te doen beseffen dat de bom voor iedereen tikt.

De film wordt een spannende mix tussen drama, zwarte komedie en zelfs een tikje body-horror. De film wordt geregisseerd door Angelo Raaijmakers (Droefgeest, Corn, Ik, Adonis) en is onderdeel van 'De Ontmoeting'. De film zal vertoond worden op het Nederlands Filmfestival.

Lokatie
Rotterdam

Omschrijving
Voor deze film zijn we nog op zoek naar acteurs en actrices die verschillende belangrijke bijrollen edelfiguratie rollen kunnen vervullen.

We zoeken hiervoor mensen tussen de 25 en 30 jaar, man en vrouw, die gelieve woonachtig zijn te (omgeving) Rotterdam en al enige acteerervaring hebben. Sommige rollen hebben dialoog.

Periode
We draaien in het eerste weekend van mei: za 2 en zo 3 mei.

Wat bieden wij?
- De film betreft een low-budget productie. Helaas kunnen we enkel reiskosten bieden.

- Ervaring op een professionele set.

- Catering

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF