VisuallStarsBericht geplaatst door:
VisuallStars
login om te reageren op dit bericht
Op:
18-12-2019 / 263 x bekeken
Categorie:
camera apparatuur , werkruimte


Creatieve werkruimte - incl. gebruik filmapparatuur

Wij zijn op zoek naar jonge creatieve professionals in de film/video wereld en grafische branche voor een allesomvattende workspace in het bruisende centrum van Amsterdam! Wij zijn Mark en Michiel en wij maken sinds 12 jaar video's voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Wij gaan per 1 januari opereren vanuit een creatieve ruimte aan de Singel - op steenworpafstand van Centraal Station. Hierin is plek voor maximaal 6 jonge, serieuze mensen die een stap willen maken in de videowereld dan wel grafische branche en een plek willen huren. Onze voorkeur gaat hier naar het verhuren van vaste plekken, maar er valt ook te praten over flexplekken.

Wij bieden een werkplek in onze dynamische werkomgeving met alle basisfaciliteiten. Maar we onderscheiden ons door iets extra's te bieden wat als zeer waardevol wordt ervaren door beginnende professionals:

- de mogelijkheid om gebruik te maken van onze opname-apparatuur (audio/video), waaronder een complete cameraset (Canon C200), een drone (DJI Mavic Pro) audioapparatuur (Zoom, boom, Rode richtmicrofoon, zenderset) en randapparatuur (statief, lamp etc.) Hierbij is het voor ons natuurlijk wel cruciaal dat je vakbekwaam en integer bent.

- Wij geloven in een synergetisch effect! Samenwerken met andere ambitieuze videoprofessionals op een inspirerende locatie werpt zijn vruchten af!

- Regelmatige netwerkmomenten en borrels. Gezelligheid, openheid en elkaar een warm hart toedragen staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij bieden diverse mogelijkheden:

Fulltime werkplek zonder apparatuur: 175 euro per maand
Parttime flexplek zonder apparatuur (max drie dagen): 125 euro per maand
Fulltime werkplek incl. mogelijkheid tot gebruik apparatuur: 300 euro per maand

Op de foto is de werkplek nog leeg, maar vanaf 1 januari hebben wij het compleet omgevormd tot een volwaardig kantoor met veel groen en een uitstraling dat motiveert om creatief bezig zijn!

Heb je interesse in bovenstaande? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek, kom de sfeer proeven en de mogelijkheden visualiseren!

We horen van graag van je!

Mark en Michiel
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF