LikemindsBericht geplaatst door:
Likeminds
login om te reageren op dit bericht
Op:
10-12-2019 / 139 x bekekenStudentenkorting Theaterfestival - Likeminds bedankt!

Op 19 en 20 december vindt Likeminds bedankt! plaats, bij Dansmakers in Amsterdam Noord. Ons jaarlijkse theaterfestival waar het allernieuwste en actueelste werk van onze makers te zien is.

Met dit jaar een speciale kortingsprijs voor kunst/cultuur/media-studenten: €5 (ipv €13,50)

Op 19 en 20 december zetten 6 inspirerende Likeminders bij Dansmakers een schijnwerper op onze angsten. Ze presenteren ontwapenende en heftige reflecties op de klimaatcrisis, de dood, dementie en de onderkant van het uitgaanscircuit.

4 nieuwe voorstellingen van makers die net komen kijken of al wat langer meedraaien. Maar allemaal zijn ze dwars en eigenzinnig en anders en poëtisch. De onderwerpen zijn hard en direct en noodzakelijk, de vormen zijn verrassend en nieuw en ontwapenend:

'Opening Statement' van Joeri Heegstra. Een schizofrene lecture performance over de crisis van onze verbeelding, oog in oog met de klimaatcrisis. Met Claire Bender en Samir Veen.

'DEATH' van José Montoya en Dwayne Toemere. Over de dood kun je niets zinnigs zeggen. Dan maar een fysieke voorstelling vol goede bedoelingen. Niet te zwaar, want het moet wel leuk blijven.

'Forever K-Hole' van Edna Azulay en Diederik Kreike. Where your anxiety is fashionable and the void will be danceable.

'Geen tijd te verliezen' van Steff Geelen. Een poging om door middel van taal en alledaagse voorwerpen een oude man stevig vast te houden terwijl hij langzaam zijn grip verliest.

Link bij dit bericht:
Likeminds bedankt! 2019


VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF