NikkiBericht geplaatst door:
Nikki
login om te reageren op dit bericht
Op:
09-10-2019 / 284 x bekeken
Categorie:
Personen / crew , 30-50 , Vrouw , Redelijk ervaren of opgeleid , Marktconforme betaling/vergoeding


Op zoek naar een nieuw leuk project!

Hoi! mijn naam is Nikki Hilferink. Een gezellig, leergierig en zelfstandige assistent productieleider.
Door de Corona situatie ligt mijn huidige productie stil, maar blijf ik graag wel bezig voor de Nederlandse Film- en Televisie industrie. Daarom ben ik momenteel op zoek naar kleinere projecten voor de komende tijd!
Sinds 2015 ben ik fulltime werkzaam binnen de Nederlandse Film- en Televisiewereld en heb aan vele producties meegewerkt als assistent productieleiding of assistent producer. Inmiddels heb ik een goede 4,5 jaar werkervaring binnen ons vakgebied.

Ik ga altijd met veel plezier naar mijn werk, ben een harde werker en probeer bij elke productie het beste in iedereen naar boven te halen. Ik ben stressbestendig, kan goed overzicht bewaren en ben niet bang om net dat beetje extra te geven daar waar nodig. Naast mijn werk houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met waterpolo, dus kan ook goed tegen een stootje (zowel fysiek als mentaal).

Momenteel ben ik op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Indien u op zoek bent naar een goede assistent schroom dan vooral niet om mij een bericht te sturen!

Wellicht tot snel!
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF