ScriptAcademyBericht geplaatst door:
ScriptAcademy
login om te reageren op dit bericht / 203 x bekeken

Datum:
13-11-2019
Verloopt op:
18-12-2019


ScriptAcademy - Story Editor Cursus

Lokatie
Amsterdam

ScriptAcademy leidt al jaren schrijvers van films en series op. In de praktijk krijgen deze scenaristen te maken met feedback van professionals, die we hier Story Editors noemen. Story Editors werken niet alleen aan scripts, maar aan het hele proces, van idee tot en met montage en publiciteit. Of je als Story Editor ‘goed’ bent, hangt niet alleen af van je kennis, analyse en creativiteit, maar ook van de manier waarop je vakinhoudelijk communiceert.

De cursus biedt inzicht in de vaardigheden van Story Editors – zoals analyse, selectie, pitchen, catchen en montage – en stelt daarbij beroepsgerichte communicatie in een veilige omgeving centraal. Effectieve communicatie is de sleutel tot succes bij een creatief proces. Hoe presenteer je jouw analyse zodanig dat creatieven daarmee uit de voeten kunnen?

Deze cursus is voor professionals die (willen gaan) werken als Story Editor: creative producers, dramaturgen, scripteditors, scriptcoaches, consulenten en afgestudeerden Film- en Televisiewetenschappen met praktijkervaring.

Cursus 2019: zes woensdagen – 13, 20, 27 november, 4, 11 en 18 december
Locatie: VondelCS
Docenten: Gemma Derksen (eindredacteur, story editor) en Henk Burger (scenarist, story editor)
Toelatingseisen: Enige praktijkervaring in het werken met scenario’s.
Prijs: € 1.495,-

Meer informatie via mail(at)scriptacademy.nl

Link bij dit bericht:
link naar website


VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF