Ilse van LoonBericht geplaatst door:
Ilse van Loon
login om te reageren op dit bericht
Op:
26-08-2019 / 266 x bekeken
Categorie:
camera apparatuur


Canon xf300

Lokatie
Gouda

Vraagprijs
1450

Omschrijving
Omschrijving
In zeer goede staat verkerende Canon XF 300.
L-ZOOM LENS!
Onbeschadigd glaswerk.
Inclusief: handleiding (in alle talen nog aanwezig) lader/powerunit en accu.

Ik doe deze camera weg, omdat ik een nieuwe heb gekocht. Altijd met heel veel plezier mee gewerkt. Professionele bedrijfsvideo's en documentaires mee gedraaid.


Een perfecte, makkelijk te bedienen camcorder met 2 professionele XLR audio ingangen.

- MPEG-2 (4:2:2) MXF-opname op CF-kaart tot 50 Mbps
- Uitgebreide NLE-ondersteuning
- Groothoekobjectief met 18x zoom uit de L-serie van Canon
- 3 Full HD-CMOS-sensoren van het type 1/3 van Canon
- LCD van 10,1 cm (1,23 M punten); EVF van 1,3 cm (1,55 M punten)
- Variabele framerates

Leg HD van hoge kwaliteit vast op een CF-kaart
De XF300 legt beelden vast als MPEG-2 (4:2:2) MXF-bestanden (Media eXchange Format) tot 1920 x 1080 Full HD bij 50 Mbps op CompactFlash (CF)-geheugenkaarten. CF-media is voordelig en overal verkrijgbaar. Dankzij de dubbele kaartsleuf kunt u ononderbroken blijven filmen.

Flexibel bewerken
Films die met de XF300 zijn opgenomen, kunnen naadloos in bestaande workflows worden geïntegreerd. Ze worden opgeslagen als MXF-bestanden, de norm in de branche, en zijn compatibel met alle grote bewerkingspakketten.

Groothoekobjectief met 18x zoom
Het 18x HD-video-objectief uit de L-serie van Canon is een resultaat van de expertise van Canon op het gebied van broadcastobjectieven en feedback van professionals. Het levert beelden van fantastische kwaliteit. Unieke Ultra-Low Dispersion-elementen (Hi-UD) worden gebruikt om chromatische aberratie te voorkomen. Dankzij de afzonderlijke ringen kunnen focus, zoom en iris (F1.6) afzonderlijk worden bediend volledige handmatige bediening is mogelijk, voor de focus en zoomringen zijn eindstops beschikbaar.

3 Full HD-CMOS-sensoren
Full HD met een resolutie van 1920 x 1080 wordt opgenomen via drie Full HD-CMOS-sensoren van het type 1/3, met 2,07 Megapixel ontwikkeld en gefabriceerd door Canon. Scannen op hoge snelheid minimaliseert het effect van een rolling shutter.

LCD van 10,1 cm en EVF van 1,3 cm
Het LCD-scherm van 10,1 cm (4 inch) kan aan beide kanten van de camera worden geplaatst. De Focus Assist-functies bieden een superieure resolutie (1,2 M punten) voor nog scherpere beelden. Een ingebouwde Waveform Monitor (WFM) helpt bij het controleren van de belichting en andere opnameparameters. Daarnaast beschikt het apparaat over een EVF (elektronische zoeker) van 1,3 cm (0,52 inch).

Variabele framerate
Er is een breed scala aan framerates beschikbaar, van 12 tot 50 fps. Dit biedt filmmakers de vrijheid de opnamesnelheid aan te passen voor extra creatieve flexibiliteit.

Onafhankelijke audio
Audio kan worden vastgelegd via twee XLR-ingangen en met de stereomicrofoon op de voorzijde van het apparaat.

Custom Picture
Creëer perfecte beelden dankzij de 26 aanpasbare Custom Picture-opties. Deze kunnen (via een SD-kaart) op de camera worden opgeslagen. U kunt de instellingen zelfs uitwisselen tussen camcorders.
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF