MacGyver AmsterdamBericht geplaatst door:
MacGyver Amsterdam
login om te reageren op dit bericht
Op:
14-08-2019 / 280 x bekeken
Categorie:
werkruimte


Creatieve werkplek te huur hartje Amsterdam,

Creatieve werkplek aangeboden in hartje Amsterdam, op de Westermarkt in een prachtig 18de eeuws monumentaal pand aan de voet van de mooie Westertoren. Centraal gelegen dus en slechts 5 min. van het CS, de negen straatjes en de Jordaan.

Op de begane grond in het authentieke pand bevinden zich div. gemeenschappelijke ruimtes met o.a. de ontvangsthal, een fantastische koffie machine, lunchruimte en div. toilets.
Op de 2de verdieping kan jij en je team gebruik maken van onze gezamenlijke boardroom/vergaderkamer met uitzicht op onze binnentuin.
Per direct is onze karakteristieke zolder verdieping vrijgekomen en dus weer beschikbaar!
Het pand wordt op dit moment gebruikt door productiemaatschappij MacGyver-Amsterdam (audiovisuele content makers), Branding a Better World (reclame bureau met een duurzame missie) en MacLoud Amsterdam (music & sound design studio).
We zijn bij voorkeur op zoek naar creatieve medehuurders, bij voorkeur animators, grafisch ontwerpers, 3d-ers of beeldmakers. Idealiter ontstaan er tussen de div. creatieve bedrijven mooie vruchtbare samenwerkingen.
Dan de kosten natuurlijk. We zouden het hier niet meteen concreet over willen hebben. Mochten jullie met jullie ambitie en kunde een aanvulling zijn binnen de algemeen creatieve invulling van het pand, dan is elke deal bespreekbaar, vooral als we elkaar ook kunnen helpen op creatief niveau en elkaar kunnen versterken. Geld is dan voor ons secundair. Wel kunnen we alvast aangeven dat het super vriendelijk geprijsd zal zijn. Ligt verder ook aan wat voor deal we gaan maken met elkaar, dus b.v. fulltime / parttime / invulling of verwachting samenwerking etc.

Bij interesse voor een bezichtiging/rondleiding, stuur een mailtje naar office@macgyveramsterdam.nl

Hopelijk tot snel, je bent van harte welkom op deze bijzonder unieke plek in Amsterdam!
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF